Harrie zoekt een vrouw: Cassidy komt niet in de stemming door chocolade

Harrie zoekt een vrouw: Cassidy komt niet in de stemming door chocolade

<em>Harrie zoekt een vrouw</em>: Cassidy komt niet in de stemming door chocolade De gloednieuwe datingshow van Harrie Snijders is nog maar nét begonnen en nu al gaat Harrie op date met een aantal van de pas aangekomen vrijgezelle dames. Hij kiest voor chocolade als onderwerp. Deelneemster Cassidy heeft Harrie al door, maar heeft de chocolade echt niet nodig om in de stemming te komen. Bekijk de video hierboven. Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+. Bekijk ook Start Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw: welke dame gaat Harrie's hart veroveren? Bekijk deze video » Ontmoet de familie van Harrie Snijders in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Bekijk deze video »
Serie :
Harrie zoekt een vrouw: Cassidy komt niet in de stemming door chocolade

De gloednieuwe datingshow van Harrie Snijders is nog maar nét begonnen en nu al gaat Harrie op date met een aantal van de pas aangekomen vrijgezelle dames. Hij kiest voor chocolade als onderwerp. Deelneemster Cassidy heeft Harrie al door, maar heeft de chocolade echt niet nodig om in de stemming te komen. Bekijk de video hierboven.

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks te zien bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV