Paul Römer over nieuwe BOOS/The Voice-uitzending: 'We kregen transcriptie van warrig gesprek'

Paul Römer over nieuwe BOOS/The Voice-uitzending: 'We kregen transcriptie van warrig gesprek'

Donderdag 25 augustus 2022 om 11:44

Paul Römer, directeur Radio en Televisie van Talpa Network, werd onlangs gebeld door Tim Hofman over een nieuwe aflevering van BOOS over de schandalen bij The Voice of Holland: 'Hij vroeg om een vervolginterview van John (de Mol, red.) omdat wij inderdaad na de vorige keer hebben gezegd dat als er meer onthullingen zijn hij altijd kon bellen.'

'John de Mol was niet op de hoogte van meer dan één geval'
En zo geschiedde. Maar waar kwam Hofman mee? 'Hij zei dat hij materiaal heeft waaruit zou blijken dat John de Mol ten tijde van het eerste BOOS-interview wel op de hoogte was van meer dan één geval.' Dat is echter niet het geval, stelt Römer.

'Stiekem opgenomen gesprek'
De Talpa-directeur was echter wel benieuwd naar wat er te zien en of horen is op dat materiaal: 'Hij zei dat hij een stiekem opgenomen telefoongesprek heeft, tussen een anoniem persoon en een vertouwenspersoon die vroeger bij Talpa Media werkte.' Na enigszins aandringen ontving Talpa een transciptie van dat gesprek en wat daarin te lezen was hoor je hieronder, in het fragment van Spraakmakers.

Paul Römer over nieuwe <em>BOOS</em>/The Voice-uitzending: 'We kregen transcriptie van warrig gesprek' Paul Römer, directeur Radio en Televisie van Talpa Network, werd onlangs gebeld door Tim Hofman over een nieuwe aflevering van BOOS over de schandalen bij The Voice of Holland: 'Hij vroeg om een vervolginterview van John (de Mol, red.) omdat wij inderdaad na de vorige keer hebben gezegd dat als er meer onthullingen zijn hij altijd kon bellen.' 'John de Mol was niet op de hoogte van meer dan één geval'En zo geschiedde. Maar waar kwam Hofman mee? 'Hij zei dat hij materiaal heeft waaruit zou blijken dat John de Mol ten tijde van het eerste BOOS-interview wel op de hoogte was van meer dan één geval.' Dat is echter niet het geval, stelt Römer. 'Stiekem opgenomen gesprek'De Talpa-directeur was echter wel benieuwd naar wat er te zien en of horen is op dat materiaal: 'Hij zei dat hij een stiekem opgenomen telefoongesprek heeft, tussen een anoniem persoon en een vertouwenspersoon die vroeger bij Talpa Media werkte.' Na enigszins aandringen ontving Talpa een transciptie van dat gesprek en wat daarin te lezen was hoor je hieronder, in het fragment van Spraakmakers. De nieuwe aflevering van BOOS over The Voice of Holland is donderdag vanaf 16:00 uur te bekijken op Gids.tv Bekijk ook Donderdag nieuwe BOOS-aflevering over The Voice: wat kunnen we verwachten? Bekijk deze video » Rob Goossens over nieuwe aflevering BOOS: "Over de mensen die het wisten maar niks deden" (video) Bekijk deze video »
TV :
Paul Römer over nieuwe BOOS/The Voice-uitzending: 'We kregen transcriptie van warrig gesprek'

De nieuwe aflevering van BOOS over The Voice of Holland is donderdag vanaf 16:00 uur te bekijken op Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's