De Telegraaf: Karlijn Bernoster en Jordi Versteegden bespreken tweede aflevering BOOS over The Voice-rel

De Telegraaf: Karlijn Bernoster en Jordi Versteegden bespreken tweede aflevering BOOS over The Voice-rel

Donderdag 25 augustus 2022 om 21:30

In de nieuwe aflevering van BOOS, de tweede aflevering over sexueel grensoverschrijdend gedrag bij het tv-programma The Voice of Holland meldt presentator Tim Hofman dat John de Mol mogelijk op de hoogte zou zijn geweest van meer meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De Mol zei namelijk in de eerste uitzending dat hij op de hoogte was van slechts één melding.

Prangende vraag
Verslaggever Jordi Versteegden keek naar de uitzending en vertelt dat hem onder andere opviel dat we juist geen antwoord op de prangende vraag hebben gekregen namelijk: wie van de betrokkenen spreekt niet de waarheid?

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>De Telegraaf</em>: Karlijn Bernoster en Jordi Versteegden bespreken tweede aflevering <em>BOOS</em> over <em>The Voice-rel</em> In de nieuwe aflevering van BOOS, de tweede aflevering over sexueel grensoverschrijdend gedrag bij het tv-programma The Voice of Holland meldt presentator Tim Hofman dat John de Mol mogelijk op de hoogte zou zijn geweest van meer meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De Mol zei namelijk in de eerste uitzending dat hij op de hoogte was van slechts één melding. Prangende vraagVerslaggever Jordi Versteegden keek naar de uitzending en vertelt dat hem onder andere opviel dat we juist geen antwoord op de prangende vraag hebben gekregen namelijk: wie van de betrokkenen spreekt niet de waarheid? Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Evert Santegoeds over tweede BOOS-aflevering omtrent TVOH: "Wordt hoe dan ook spannend" Bekijk deze video » Paul Römer over nieuwe BOOS/The Voice-uitzending: 'We kregen transcriptie van warrig gesprek' Bekijk deze video » Bekijk 2e aflevering BOOS over schandaal The Voice en rol John de Mol Bekijk deze video »
Nieuws :
De Telegraaf: Karlijn Bernoster en Jordi Versteegden bespreken tweede aflevering BOOS over The Voice-rel

Actuele video's

Meer actuele video's