Hans Spekman in Jinek: "Tweede Kamer is steeds afstandelijker geworden"

Hans Spekman in Jinek: "Tweede Kamer is steeds afstandelijker geworden"

Vrijdag 2 september 2022 om 09:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Het vertrouwen in de politie is op dit moment zeer laag, dat blijkt uit onderzoek van het 'Sociaal en Cultureel Planbureau'. Donderdag sprak Eva Jinek hier uitgebreid over met Wouter de Winther, PvdA-coryfee Hans Spekman en VVD-wethouder Paul Slettenhaar. "Het is steeds afstandelijker geworden in de Tweede Kamer", aldus Hans die vertelt dat er erg veel hoogopgeleiden zijn in de kamer. Bekijk het Jinek-fragment hieronder.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hans Spekman</em> in <em>Jinek</em>: &quot;Tweede Kamer is steeds afstandelijker geworden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Het vertrouwen in de politie is op dit moment zeer laag, dat blijkt uit onderzoek van het 'Sociaal en Cultureel Planbureau'. Donderdag sprak Eva Jinek hier uitgebreid over met Wouter de Winther, PvdA-coryfee Hans Spekman en VVD-wethouder Paul Slettenhaar. "Het is steeds afstandelijker geworden in de Tweede Kamer", aldus Hans die vertelt dat er erg veel hoogopgeleiden zijn in de kamer. Bekijk het Jinek-fragment hieronder. Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen vindt Gerard Joling Fout maar goud: ‘Hij is daar trots op!’ (Jinek) Bekijk deze video » Chantal Janzen waarschuwt zwangere Marieke Elsinga bij Jinek: "Niet iedereen laten voelen" Bekijk deze video »
TV :
Hans Spekman in Jinek: "Tweede Kamer is steeds afstandelijker geworden"

Actuele video's

Meer actuele video's