Jinek

Jinek gemist?

Jinek Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.
Uitzending

Wat is Jinek?

Jinek is een actueel praatprogramma van omroep KRO-NCRV, gepresenteerd door Eva Jinek. De latenighttalkshow is, verdeeld over twee periodes, in totaal een half jaar per jaar tussen 23.00 uur en middernacht te zien op NPO 1.

Zondagmiddag
Vanaf september 2013 is de talkshow Jinek te zien. Tot die tijd presenteerde Eva Jinek het zondagochtendprogramma Eva Jinek op Zondag van omroep WNL. Na haar overstap naar KRO-NCRV begon Jinek in september 2013 als middagtalkshow om 17.10 uur op NPO 2.

Late avond
In september 2014 verhuisde Jinek van zender en tijdstip. De talkshow was vanaf dat moment op zondagavond laat, om 23.00 uur, op NPO 1 te zien. In januari 2015 was Jinek twee maanden de vervanger van Pauw. Ook in de zomer van 2015 en de winter van 2016 was Jinek te zien in de periodes waarin Jeroen Pauw winter- of zomerstop had.

Vaste plek
Vanaf 2017 heeft Jinek een vaste plek in de latenight-programmering van NPO 1. Het programma is in totaal een half jaar per jaar te zien op de late avond. In periodes van drie om drie of vier om twee maanden zijn Pauw en Jinek tussen 23.00 en middernacht te zien.

Tags: NPO, EVA JINEK, ZOMERSTOP, JINEK, NPO 2, NPO 1, KRO-NCRV

Jinek NIEUWS & VIDEOS