Martien Meiland wil niet over Glennis Grace praten: ‘Ik heb niks met die vrouw’

Martien Meiland wil niet over Glennis Grace praten: ‘Ik heb niks met die vrouw’

Vrijdag 2 september 2022 om 16:29

Glennis Grace heeft heel wat fans verloren door het geweldsincident bij de Jumbo. Martien Meiland laat in zijn podcast weten dat hij ook bepaald geen fan is van de zangeres. In de podcast zetten ze namelijk elke week een BN’er in de spotlight, en nu was Glennis positief in het nieuws omdat ze spullen naar de vluchtelingen in Ter Apel bracht. Maar Martien wil het helemaal niet hebben over Grace. "Ik heb niks met die vrouw."

Bekijk de beelden van de familie Meiland in de video hieronder.

De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder.

Martien Meiland wil niet over <em>Glennis Grace</em> praten: ‘Ik heb niks met die vrouw’ Glennis Grace heeft heel wat fans verloren door het geweldsincident bij de Jumbo. Martien Meiland laat in zijn podcast weten dat hij ook bepaald geen fan is van de zangeres. In de podcast zetten ze namelijk elke week een BN’er in de spotlight, en nu was Glennis positief in het nieuws omdat ze spullen naar de vluchtelingen in Ter Apel bracht. Maar Martien wil het helemaal niet hebben over Grace. "Ik heb niks met die vrouw." Bekijk de beelden van de familie Meiland in de video hieronder. De podcast Wat Goéééd! van de familie Meiland is elke vrijdag om 16.00 uur te bekijken via KIJK.nl en te zien op Youtube. Bekijk de video van de podcast Wat Goéééd! hieronder. Chateau Meiland: zieke Martien heeft stress: ‘Helemaal negatief in mijn hoofd’ Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Een droom om hier in Noordwijkerhout te wonen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's