Suzanne Kröger bij Jinek over vertrek Dick Benschop: "We waren verbijsterd"

Suzanne Kröger bij Jinek over vertrek Dick Benschop: "We waren verbijsterd"

Vrijdag 16 september 2022 om 10:18

Dick Benschop heeft donderdag, na maanden van chaos, zijn vertrek bij Schiphol aangekondigd. In een video, gedeeld door de luchthaven, reageerde hij op dit besluit. Dezelfde dag was tweede Kamerlid voor GroenLinks Suzanne Kröger bij Jinek te gast om over dit vertrek te praten. Dick Benschop vertrekt per direct bij Schiphol, maar is de chaos daarmee ook weg? De minister heeft het erover met Eva Jinek. Bekijk het fragment hieronder.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Suzanne Kröger</em> bij <em>Jinek</em> over vertrek <em>Dick Benschop</em>: &quot;We waren verbijsterd&quot; Dick Benschop heeft donderdag, na maanden van chaos, zijn vertrek bij Schiphol aangekondigd. In een video, gedeeld door de luchthaven, reageerde hij op dit besluit. Dezelfde dag was tweede Kamerlid voor GroenLinks Suzanne Kröger bij Jinek te gast om over dit vertrek te praten. Dick Benschop vertrekt per direct bij Schiphol, maar is de chaos daarmee ook weg? De minister heeft het erover met Eva Jinek. Bekijk het fragment hieronder. Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Twitterend Nederland grapt over vertrek Schiphol-baas Dick Benschop Bekijk deze video » Hilarisch: Wilfred Genee vergelijkt afscheidsvideo Dick Benschop met Jiskefet Bekijk deze video »
TV :
Suzanne Kröger bij Jinek over vertrek Dick Benschop: "We waren verbijsterd"

Actuele video's

Meer actuele video's