Martien Meiland en Nadège emotioneel bij laatste bezoek aan Chateau Meiland

Martien Meiland en Nadège emotioneel bij laatste bezoek aan Chateau Meiland

Chateau Meiland is verkocht, en dit betekent dat de Meilandjes niet alleen afscheid nemen van het kasteel maar ook van hun oude huishoudster Nadège. Het weerzien wordt emotioneel, Martien en Nadège zijn hun tranen niet de baas. Hun ontmoeting is ook nogal beladen, aangezien Nadège net uit het ziekenhuis komt. De Française wordt behandeld aan darmkanker. Martien probeert aan de kleine Claire uit te leggen dat Nadège ziek is…

Bekijk de beelden van Chateau Meiland in een video van RTL Boulevard hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien Meiland en Nadège emotioneel bij laatste bezoek aan <em>Chateau Meiland</em> Chateau Meiland is verkocht, en dit betekent dat de Meilandjes niet alleen afscheid nemen van het kasteel maar ook van hun oude huishoudster Nadège. Het weerzien wordt emotioneel, Martien en Nadège zijn hun tranen niet de baas. Hun ontmoeting is ook nogal beladen, aangezien Nadège net uit het ziekenhuis komt. De Française wordt behandeld aan darmkanker. Martien probeert aan de kleine Claire uit te leggen dat Nadège ziek is… Bekijk de beelden van Chateau Meiland in een video van RTL Boulevard hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: terugkeer naar Chateau Marillaux zorgt voor heftige reacties Bekijk deze video » Martien Meiland vergelijkt Chateau Meiland met horrorfilm (video) Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland en Nadège emotioneel bij laatste bezoek aan Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV