Devrim kijkt na 19 dagen Expeditie Robinson in de spiegel: 'Wie ben jij?'

Devrim kijkt na 19 dagen Expeditie Robinson in de spiegel: 'Wie ben jij?'

Donderdag 20 oktober 2022 om 10:55

Met de exit van Devrim Aslan komt er een einde aan zijn veelbesproken Expeditie Robinson-avontuur. Devrim, die bekend is van Beat the Champions, denkt dat zijn vertrek het hoogtepunt van het hele seizoen gaat worden. Hij heeft in ieder geval 19 dagen niet in de spiegel gekeken en dat is dan ook een bijzondere gewaarwording als hij aankomt in het hotel. “Wie ben jij?”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Devrim kijkt na 19 dagen <em>Expeditie Robinson</em> in de spiegel: 'Wie ben jij?' Met de exit van Devrim Aslan komt er een einde aan zijn veelbesproken Expeditie Robinson-avontuur. Devrim, die bekend is van Beat the Champions, denkt dat zijn vertrek het hoogtepunt van het hele seizoen gaat worden. Hij heeft in ieder geval 19 dagen niet in de spiegel gekeken en dat is dan ook een bijzondere gewaarwording als hij aankomt in het hotel. “Wie ben jij?” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Twitter gaat los op 'luie' Devrim Aslan in Expeditie Robinson: "Weg met die niksnut" Bekijk deze video » Devrim Aslan over 'mislukte' tactiek Expeditie Robinson: "Het is een spel" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Devrim kijkt na 19 dagen Expeditie Robinson in de spiegel: 'Wie ben jij?'

Actuele video's

Meer actuele video's