Jinek: zoon Armin van Buuren van 9 jaar maakt al zijn eigen plaat

Jinek: zoon Armin van Buuren van 9 jaar maakt al zijn eigen plaat

Donderdag 20 oktober 2022 om 10:04

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Armin van Buuren vertelt bij Jinek dat hij zijn zoon van 9 jaar geen draaitafel geeft, omdat hij wil dat hij zijn eigen weg bewandelt. “Ik wil het niet, ik wil dat hij zichzelf wordt. Daar zal ik hem ook in stimuleren.” Maar toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, want het jongetje heeft op zijn iPad al zijn eigen plaat gemaakt. En papa Armin is onder de indruk. “Er zit zelfs een drop in, luister maar!”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: zoon Armin van Buuren van 9 jaar maakt al zijn eigen plaat Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Armin van Buuren vertelt bij Jinek dat hij zijn zoon van 9 jaar geen draaitafel geeft, omdat hij wil dat hij zijn eigen weg bewandelt. “Ik wil het niet, ik wil dat hij zichzelf wordt. Daar zal ik hem ook in stimuleren.” Maar toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, want het jongetje heeft op zijn iPad al zijn eigen plaat gemaakt. En papa Armin is onder de indruk. “Er zit zelfs een drop in, luister maar!” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: zoon Armin van Buuren van 9 jaar maakt al zijn eigen plaat

Actuele video's

Meer actuele video's