Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey wil wraak en leven van iedereen ‘verzieken’

Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey wil wraak en leven van iedereen ‘verzieken’

Maandag 24 oktober 2022 om 12:00

Jeffrey heeft in Een Jaar Van Je Leven een eliminatieopdracht moeten doen nadat hij veel stemmen kreeg van zijn medekandidaten. Het scheelde weinig of hij zou naar huis worden gestuurd. Toch heeft hij het gered en mag hij blijven in de realityshow, waarin 1 miljoen euro op het spel staat. Jeffrey is niet bepaald dankbaar dat hij mag blijven. Hij is woest en zint op wraak en wil van iedereen in de loods het leven verzieken. “Elke kans om alles te verzieken, verziek ik”, zegt Jeffrey, die al geen lieverdje was in de serie. “Vanaf nu verkloot ik voor iedereen Een Jaar Van Je Leven.”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Jeffrey wil wraak en leven van iedereen ‘verzieken’ Jeffrey heeft in Een Jaar Van Je Leven een eliminatieopdracht moeten doen nadat hij veel stemmen kreeg van zijn medekandidaten. Het scheelde weinig of hij zou naar huis worden gestuurd. Toch heeft hij het gered en mag hij blijven in de realityshow, waarin 1 miljoen euro op het spel staat. Jeffrey is niet bepaald dankbaar dat hij mag blijven. Hij is woest en zint op wraak en wil van iedereen in de loods het leven verzieken. “Elke kans om alles te verzieken, verziek ik”, zegt Jeffrey, die al geen lieverdje was in de serie. “Vanaf nu verkloot ik voor iedereen Een Jaar Van Je Leven.” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Berend gaat tekeer in Een Jaar van je Leven: "Wat een %$!# spel" (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Jeffrey Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey wil wraak en leven van iedereen ‘verzieken’

Actuele video's

Meer actuele video's