Jeffrey maakt Martin kapot in Een Jaar Van Je Leven: ‘Je bent niks en je kan niks!’

Jeffrey maakt Martin kapot in Een Jaar Van Je Leven: ‘Je bent niks en je kan niks!’

Jeffrey gaat in Een Jaar Van Je Leven helemaal los en gooit al zijn frustraties eruit. Martin is het slachtoffer en wordt door Jeffrey onder meer een ‘in en in triest mannetje’ en een ‘pathologische leugenaar’ genoemd.

Lees verder onder de video.

Jeffrey maakt Martin kapot in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Je bent niks en je kan niks!’ Jeffrey gaat in Een Jaar Van Je Leven helemaal los en gooit al zijn frustraties eruit. Martin is het slachtoffer en wordt door Jeffrey onder meer een ‘in en in triest mannetje’ en een ‘pathologische leugenaar’ genoemd. Lees verder onder de video. Verlaat Martin realityshow vanwege preek van Jeffrey?Martin mag van Jeffrey niet meer tegen hem praten, hem aankijken of zijn naam uitspreken. Ook moet hij zijn vinger opsteken als hij wat wil zeggen, en de groep kijkt gelaten toe tijdens deze heftige tirade van Jeffrey. “Je bent niks, je kan niks, als ik je 1-op-1 spreek ben je altijd moe, ziek, zwak en misselijk.” Inmiddels overweegt Martin de realityshow om deze ruzie te verlaten. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hierboven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Leila draait door in Een Jaar Van Je Leven: "Ik ben rustig!" (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt zich enorm druk om keukenhanddoeken zonder lusje Bekijk deze video »

Verlaat Martin realityshow vanwege preek van Jeffrey?
Martin mag van Jeffrey niet meer tegen hem praten, hem aankijken of zijn naam uitspreken. Ook moet hij zijn vinger opsteken als hij wat wil zeggen, en de groep kijkt gelaten toe tijdens deze heftige tirade van Jeffrey. “Je bent niks, je kan niks, als ik je 1-op-1 spreek ben je altijd moe, ziek, zwak en misselijk.” Inmiddels overweegt Martin de realityshow om deze ruzie te verlaten.

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hierboven.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV