Een Jaar Van Je Leven: wat is er tot nu toe gebeurd in spel om 1 miljoen euro?

Een Jaar Van Je Leven: wat is er tot nu toe gebeurd in spel om 1 miljoen euro?

Maandag 24 oktober 2022 om 12:41

Inmiddels woont een aantal kandidaten al weken in de loods van Een Jaar Van Je Leven. In de langste gameshow ooit staat maar liefst 1 miljoen euro op het spel, en dit brengt bijzondere kanten naar boven bij de kandidaten. Er is sinds 5 september al veel gebeurd, mensen hebben vrijwillig de show verlaten, er is liefde ontstaan, er zijn enorme ruzies geweest. Daarom is het tijd voor een overzicht van wat er tot nu toe zoal in Een Jaar Van Je Leven is gebeurd.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: wat is er tot nu toe gebeurd in spel om 1 miljoen euro? Inmiddels woont een aantal kandidaten al weken in de loods van Een Jaar Van Je Leven. In de langste gameshow ooit staat maar liefst 1 miljoen euro op het spel, en dit brengt bijzondere kanten naar boven bij de kandidaten. Er is sinds 5 september al veel gebeurd, mensen hebben vrijwillig de show verlaten, er is liefde ontstaan, er zijn enorme ruzies geweest. Daarom is het tijd voor een overzicht van wat er tot nu toe zoal in Een Jaar Van Je Leven is gebeurd. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven gemist? Schokkende eliminatie laat emoties hoog oplopen Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey wil wraak en leven van iedereen ‘verzieken’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's