Bekijk: Thailand omarmt cannabis: 'Wij zijn het nieuwe Amsterdam'

Bekijk: Thailand omarmt cannabis: 'Wij zijn het nieuwe Amsterdam'

Maandag 7 november 2022 om 18:07

Het is een ongekende draai: van de meest strenge wietwetten tot wiethoofdstad van de wereld. Thailand haalde cannabis afgelopen juni van de lijst met verboden middelen. 3800 veroordeelde handelaren kwamen vrij. "Wij zijn het nieuwe Amsterdam", zegt een cannabisgebruiker.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Bekijk: Thailand omarmt cannabis: 'Wij zijn het nieuwe Amsterdam' Het is een ongekende draai: van de meest strenge wietwetten tot wiethoofdstad van de wereld. Thailand haalde cannabis afgelopen juni van de lijst met verboden middelen. 3800 veroordeelde handelaren kwamen vrij. "Wij zijn het nieuwe Amsterdam", zegt een cannabisgebruiker. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Nieuws: vanaf 1 januari energielabel voor de scheepvaart (video) Bekijk deze video » Zien: Enorme bever van 40 kilo gevonden in Ouderkerk aan den IJssel Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Dit is waarom het WK nooit in Qatar had mogen zijn Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: Thailand omarmt cannabis: 'Wij zijn het nieuwe Amsterdam'

Actuele video's

Meer actuele video's