Special Forces VIPS: Famke Louise emotioneel als haar vriend Denzel Slager belt

Special Forces VIPS: Famke Louise emotioneel als haar vriend Denzel Slager belt

Vrijdag 2 december 2022 om 16:41

In Special Forces VIPS is het grote avontuur voorbij voor Denzel Slager. Hij heeft naar eigen zeggen zijn eigen angsten overwonnen en hij kijkt dan ook met een goed gevoel terug op zijn deelname. Als Denzel eruit is besluit hij zijn vriendin Famke Louise te bellen, en ze is in tranen. De zangeres is dolblij dat haar geliefde weer naar huis komt.

Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>Special Forces VIPS</em>: Famke Louise emotioneel als haar vriend Denzel Slager belt In Special Forces VIPS is het grote avontuur voorbij voor Denzel Slager. Hij heeft naar eigen zeggen zijn eigen angsten overwonnen en hij kijkt dan ook met een goed gevoel terug op zijn deelname. Als Denzel eruit is besluit hij zijn vriendin Famke Louise te bellen, en ze is in tranen. De zangeres is dolblij dat haar geliefde weer naar huis komt. Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Eerste afvallers 'Special Forces Vips' Mariska van Kolk en Ferry Doedens balen van vertrek na één dag Bekijk deze video » Emotionele beelden Special Forces VIPS: deelnemers nemen laatste boodschap op Bekijk deze video »
TV :
Special Forces VIPS: Famke Louise emotioneel als haar vriend Denzel Slager belt

Actuele video's

Meer actuele video's