The Masked Singer: Panelleden vol verbazing na onthulling van de Panda

The Masked Singer: Panelleden vol verbazing na onthulling van de Panda

Zaterdag 24 december 2022 om 11:14

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 23 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Panda wordt door het aanwezige publiek naar huis gestuurd. Ze heeft het duel met de Pinguïn niet kunnen winnen en valt net voor de grote finale van The Masked Singer af.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: Panelleden vol verbazing na onthulling van <em>de Panda</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 23 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Panda wordt door het aanwezige publiek naar huis gestuurd. Ze heeft het duel met de Pinguïn niet kunnen winnen en valt net voor de grote finale van The Masked Singer af. Lees verder onder de video. VerbazingWanneer de Panda haar ware identiteit onthult, zijn de panelleden volledig verbijsterd. In het pak zit namelijk niemand minder dan Birgit Schuurman, de jongere zuster van actrice en zangeres Katja Schuurman. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: Panelleden vol verbazing na onthulling van de Panda

Verbazing
Wanneer de Panda haar ware identiteit onthult, zijn de panelleden volledig verbijsterd. In het pak zit namelijk niemand minder dan Birgit Schuurman, de jongere zuster van actrice en zangeres Katja Schuurman.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's