The Masked Singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Masked Singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Masked Singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze vrijdag zie je de halve finale van The Masked Singer, waarin voor het eerst twee kandidaten zullen afvallen. Die halve finale betekent ook de start van de sing-offs en de super sing-off, waarbij de eerste plekken voor de finale kunnen worden bereikt. Er zit een extra sausje aan die halve finale: een kerstsausje! Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in kerstspecial The Masked Singer: ‘Megaveel onthullingen!’ Bekijk deze video » Zien: de Kikker en de Tijger zingen vrolijk kerstduet in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: Famingo en Olifant strijden in spannend kerstduel (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: Bijenkoningin en Joker schitteren met Last Christmas (video) Bekijk deze video » The Masked Singer gemist? Pinguïn en Panda zingen duet: 'Broadway kerst!' (video) Bekijk deze video » SPOILER: onthulling de Kikker in halve finale The Masked Singer (video) Bekijk deze video » The Masked Singer: Panelleden vol verbazing na onthulling van de Panda Bekijk deze video » SPOILER: Deze BN'er zit verstopt in het pak van de Olifant in The Masked Singer Bekijk deze video » SPOILER: onthulling De Bijenkoningin in halve finale The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Vorige weekVorige week viel op verrassende wijze de Ridder af. Het publiek besloot dat Pinguin, de Panda en de Kikker gegarandeerd door waren en tussen de olifant en de ridder werd het uiteindelijk die laatste. Hierdoor verliet Gerard Ekdom het programma en zijn er nog acht 'singers' in de race. KerstspecialIn de speciale kerstspecial zullen de acht overgebleven kandidaten kerstduetten zingen. Ook is er sprake van een gloednieuw karakter die het podium zou kunnen gaan betreden: het rendier, die ook in de oud en nieuw special zal zitten. The Masked Singer is een zangcompetitie waarin de vraag 'wie zitten er achter de maskers?' centraal staat. Bekijk ook ZIEN: de Ridder verlaat The Masked Singer en onthult zichzelf (video) Bekijk deze video » Gerard Ekdom had nog verder gewild in The Masked Singer: 'Bizar avontuur' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
The Masked Singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 23 december 2022 om 22:07

Deze vrijdag zie je de halve finale van The Masked Singer, waarin voor het eerst twee kandidaten zullen afvallen. Die halve finale betekent ook de start van de sing-offs en de super sing-off, waarbij de eerste plekken voor de finale kunnen worden bereikt. Er zit een extra sausje aan die halve finale: een kerstsausje!

Vorige week
Vorige week viel op verrassende wijze de Ridder af. Het publiek besloot dat Pinguin, de Panda en de Kikker gegarandeerd door waren en tussen de olifant en de ridder werd het uiteindelijk die laatste. Hierdoor verliet Gerard Ekdom het programma en zijn er nog acht 'singers' in de race.

Kerstspecial
In de speciale kerstspecial zullen de acht overgebleven kandidaten kerstduetten zingen. Ook is er sprake van een gloednieuw karakter die het podium zou kunnen gaan betreden: het rendier, die ook in de oud en nieuw special zal zitten. The Masked Singer is een zangcompetitie waarin de vraag 'wie zitten er achter de maskers?' centraal staat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Masked Singer

Actuele video's

Meer actuele video's