Sprakeloos: wat een verschil voor dit gezin in Je huis op orde

Sprakeloos: wat een verschil voor dit gezin in Je huis op orde

Woensdag 11 januari 2023 om 21:39

Tessa weet niet wat ze ziet als Viktor de deur opent: "Niet normaal, wat mooi". Nu hoeft het gezin niet meer samen in één kamer te slapen, maar zijn er gescheiden, mooie kamers waar ieder zich kan terugtrekken.

Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Je huis op orde is vanaf 4 januari elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Sprakeloos: wat een verschil voor dit gezin in <em>Je huis op orde</em> Tessa weet niet wat ze ziet als Viktor de deur opent: "Niet normaal, wat mooi". Nu hoeft het gezin niet meer samen in één kamer te slapen, maar zijn er gescheiden, mooie kamers waar ieder zich kan terugtrekken. Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Je huis op orde is vanaf 4 januari elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nieuw seizoen Je huis op orde: familie emotioneel bij confrontatie met foto’s Bekijk deze video » 'Geen plek voor de kleinkinderen om te slapen': Je Huis op Orde Bekijk deze video » Je Huis op Orde: Dick heeft moeite met spullen weg doen van overleden vrouw Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's