Hart van Nederland: levenloos lichaam aangetroffen in de Maas (video)

Hart van Nederland: levenloos lichaam aangetroffen in de Maas (video)

Zondag 22 januari 2023 om 14:43

<em>Hart van Nederland</em>: levenloos lichaam aangetroffen in de Maas (video) In de Maas bij Maastricht is in de nacht van zaterdag op zondag een levenloos lichaam gevonden. Hulpdiensten ontvingen rond 03.00 uur een melding van getuigen die een lichaam zagen drijven. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Wie de persoon is en wat er is gebeurd, is nog onbekend, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Boer Roelof huilt om zijn zestien gedode schapen door wolven Bekijk deze video » Sneeuwpret in winters Nederland: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Video: neushoorn geniet van de sneeuw in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video »
Nieuws :

In de Maas bij Maastricht is in de nacht van zaterdag op zondag een levenloos lichaam gevonden. Hulpdiensten ontvingen rond 03.00 uur een melding van getuigen die een lichaam zagen drijven. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Wie de persoon is en wat er is gebeurd, is nog onbekend, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's