Roy Donders over nieuwe reality show in Shownieuws: 'Camera's bij de bevalling'

Roy Donders over nieuwe reality show in Shownieuws: 'Camera's bij de bevalling'

Zondag 19 februari 2023 om 12:11

Roy Donders is binnenkort weer te zien in een eigen realityserie. De serie gaat voornamelijk over zijn aankomende vaderschap.

Lees verder onder de video.

Roy Donders over nieuwe reality show in <em>Shownieuws</em>: 'Camera's bij de bevalling' Roy Donders is binnenkort weer te zien in een eigen realityserie. De serie gaat voornamelijk over zijn aankomende vaderschap. Lees verder onder de video. BevallingRoy Donders krijgt een eigen realityserie. De serie over de Brabantse zanger en ondernemer is vanaf mei te zien bij TLC en Discovery+. De serie staat in het teken van het aankomende vaderschap van Donders. 'Ik heb altijd gezegd: wanneer ik iets te melden heb, hoor je het.' (...) We gaan alles laten zien, tot het kraambed aan toe.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Britt Dekker verrast ernstig zieke Floor met ritje op paard George (video) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Linda de Mol reageert: is ze weer samen met Jeroen Rietbergen? Bekijk deze video »
TV :

Bevalling
Roy Donders krijgt een eigen realityserie. De serie over de Brabantse zanger en ondernemer is vanaf mei te zien bij TLC en Discovery+. De serie staat in het teken van het aankomende vaderschap van Donders. 'Ik heb altijd gezegd: wanneer ik iets te melden heb, hoor je het.' (...) We gaan alles laten zien, tot het kraambed aan toe.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's