Finale van The Floor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van The Floor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van The Floor gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is de finale van de spelshow The Floor te zien op RTL 4. In de spelshow, gepresenteerd door Edson da Graça, zitten er nog dertien kandidaten het spel. UitdagingenDe dertien kandidaten die nog op de LED vloer staan, bepalen natuurlijk wie er naar huis gaat met de 100.000 euro en wie de winnaar is van het eerste seizoen. We zijn natuurlijk benieuwd welke uitdagingen er nog plaats gaan vinden. Over The FloorHonderd kandidaten nemen het tegen elkaar op in quizduels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak. Het doel van The Floor? De gehele vloer veroveren! Wie weet het meest over elke categorie, weet als enige over te blijven en de hele vloer te veroveren. Bekijk ook Zien! Spannend duel in The Floor: wint Bart weer of uitdager Stan? (video) Bekijk deze video » Titanenstrijd om 10.000 euro in The Floor: "Dood of de gladiolen" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Finale van The Floor gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 26 februari 2023 om 21:33

Zondag is de finale van de spelshow The Floor te zien op RTL 4. In de spelshow, gepresenteerd door Edson da Graça, zitten er nog dertien kandidaten het spel.

Uitdagingen
De dertien kandidaten die nog op de LED vloer staan, bepalen natuurlijk wie er naar huis gaat met de 100.000 euro en wie de winnaar is van het eerste seizoen. We zijn natuurlijk benieuwd welke uitdagingen er nog plaats gaan vinden.

Over The Floor
Honderd kandidaten nemen het tegen elkaar op in quizduels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak. Het doel van The Floor? De gehele vloer veroveren! Wie weet het meest over elke categorie, weet als enige over te blijven en de hele vloer te veroveren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Floor

Actuele video's

Meer actuele video's