RTL Boulevard gemist? Rick was zichzelf niet in Bachelorette: 'Op zoek naar aandacht'

RTL Boulevard gemist? Rick was zichzelf niet in Bachelorette: 'Op zoek naar aandacht'

Vrijdag 10 maart 2023 om 18:39

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Rick was zichzelf niet in <em>Bachelorette</em>: 'Op zoek naar aandacht' Bachelorette Sylvia openhartig over ex, ''hij was heel agressief'' Bekijk deze video » Sylvia Geersen in Vrienden van Lingo: 'Pandapunten krijg je toch bij Albert Heijn?' Bekijk deze video » Er is helaas geen liefdesmatch ontstaan in De Bachelorette tussen Sylvia Geersen en Rick, de afvaller van deze week. Rick kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tijd in Zuid-Afrika; dit komt grotendeels door de hoeveelheid negatieve reacties die hij heeft gekregen op social media. Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hierboven. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Rick was zichzelf niet in Bachelorette: 'Op zoek naar aandacht'

Er is helaas geen liefdesmatch ontstaan in De Bachelorette tussen Sylvia Geersen en Rick, de afvaller van deze week. Rick kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tijd in Zuid-Afrika; dit komt grotendeels door de hoeveelheid negatieve reacties die hij heeft gekregen op social media.

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hierboven. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's