Sylvia Geersen in Vrienden van Lingo: 'Pandapunten krijg je toch bij Albert Heijn?'

Sylvia Geersen in Vrienden van Lingo: 'Pandapunten krijg je toch bij Albert Heijn?'

Donderdag 9 maart 2023 om 15:28

In Vrienden van Lingo weten Gaby Blaaser en Sylvia Geersen het juiste puzzelwoord te raden: pandapunten. Maar wat zijn dit eigenlijk? Gaby weet al goed te raden dat het iets met seks te maken heeft. Maar de Bachelorette had zo haar eigen idee bij het woord ‘pandapunten’. "Ik denk die krijg je bij de Albert Heijn ofzo."

De laatste aflevering van Vrienden van Lingo zie je vrijdag 10 maart vanaf 16.00 op KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van Vrienden van Lingo terugkijken via KIJK.nl.

Sylvia Geersen in <em>Vrienden van Lingo</em>: 'Pandapunten krijg je toch bij Albert Heijn?' In Vrienden van Lingo weten Gaby Blaaser en Sylvia Geersen het juiste puzzelwoord te raden: pandapunten. Maar wat zijn dit eigenlijk? Gaby weet al goed te raden dat het iets met seks te maken heeft. Maar de Bachelorette had zo haar eigen idee bij het woord ‘pandapunten’. "Ik denk die krijg je bij de Albert Heijn ofzo." De laatste aflevering van Vrienden van Lingo zie je vrijdag 10 maart vanaf 16.00 op KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van Vrienden van Lingo terugkijken via KIJK.nl. Ex On The Beach-ster Harrie in Lingo: ''Ze noemen me niet voor niets hengst'' Bekijk deze video » YouTuber Jeroen van Holland in Lingo VIPS: 'Mag ik ook grove dingen zeggen?' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's