Lang leve de liefde: John’s date wil alles weten over z'n wc-gedrag, vouwer of propper?

Lang leve de liefde: John’s date wil alles weten over z'n wc-gedrag, vouwer of propper?

Donderdag 23 maart 2023 om 14:02

In Lang leve de liefde krijgt John een groot aantal vragen op zich afgevuurd. Zijn date wil van alles weten, over superkrachten en wat zou hij doen als hij een dag van het andere geslacht kon zijn? En dan is er nog een prangende vraag over zijn gedrag op het toilet. “Als je naar de wc gaat, doe je je wc-papier opvouwen of een prop maken voor afvegen? Ben je een opvouwer? Ik ben een propper.”

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: John’s date wil alles weten over z'n wc-gedrag, vouwer of propper? In Lang leve de liefde krijgt John een groot aantal vragen op zich afgevuurd. Zijn date wil van alles weten, over superkrachten en wat zou hij doen als hij een dag van het andere geslacht kon zijn? En dan is er nog een prangende vraag over zijn gedrag op het toilet. “Als je naar de wc gaat, doe je je wc-papier opvouwen of een prop maken voor afvegen? Ben je een opvouwer? Ik ben een propper.” Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Theek shockeert zijn date in Lang Leve de Liefde met opmerking over huishouden Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Rinke in tranen als Romy Ik voel me zo verdomd alleen zingt Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's