Exclusief: dit is waarom Echte Gooische Moeders zo populair is volgens de dames zelf

Exclusief: dit is waarom Echte Gooische Moeders zo populair is volgens de dames zelf

Maandag 8 mei 2023 om 11:19

Kimberley Bosman en Bo Wilkes praten met Shownieuws over het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders, dat nu te zien is op Videoland. Bo laat weten wat we kunnen verwachten en waarom ze zo populair zijn. Bekijk het exclusieve interview met Kim en Bo in de video hieronder.

Geen haat en nijd
Bo gaat trouwen en dit seizoen zien we hoe ze trouwjurken past. Ze vindt de mening van haar vier Gooische vriendinnen erg belangrijk: "We hebben met z'n vijven een magie over ons heen. We gunnen elkaar de wereld en we nemen onszelf niet te serieus." Bo gaat door: "Ik denk dat mensen zich wel kunnen herkennen in ons. We zijn niet haat en nijd. Het is een feelgood-serie!"

Bekijk het exclusieve interview met de Gooische Moeders hieronder.

Het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders is nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv.

Exclusief: dit is waarom <em>Echte Gooische Moeders</em> zo populair is volgens de dames zelf Kimberley Bosman en Bo Wilkes praten met Shownieuws over het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders, dat nu te zien is op Videoland. Bo laat weten wat we kunnen verwachten en waarom ze zo populair zijn. Bekijk het exclusieve interview met Kim en Bo in de video hieronder. Geen haat en nijdBo gaat trouwen en dit seizoen zien we hoe ze trouwjurken past. Ze vindt de mening van haar vier Gooische vriendinnen erg belangrijk: "We hebben met z'n vijven een magie over ons heen. We gunnen elkaar de wereld en we nemen onszelf niet te serieus." Bo gaat door: "Ik denk dat mensen zich wel kunnen herkennen in ons. We zijn niet haat en nijd. Het is een feelgood-serie!" Bekijk het exclusieve interview met de Gooische Moeders hieronder. Het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders is nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de hilarische trailer van Echte Gooische Moeders s3: vanaf 8 mei bij Videoland Bekijk deze video » Zien: eerste beelden van nieuw seizoen Echte Gooische moeders, 'echt feelgood' Bekijk deze video »
Serie :
Exclusief: dit is waarom Echte Gooische Moeders zo populair is volgens de dames zelf

Actuele video's

Meer actuele video's