Jack van Gelder stopt met politieke statements: zo ging Jack eerder los!

Jack van Gelder stopt met politieke statements: zo ging Jack eerder los!

<em>Jack van Gelder</em> stopt met politieke statements: zo ging Jack eerder los! Jack van Gelder in de video hierboven: 'Het hele land gaat naar de klote!' Jack van Gelder heeft besloten om geen politiek getinte uitspraken meer te doen. De sport-presentator haalde de afgelopen jaren geregeld het nieuws met zijn uitspattingen richting politiek Den Haag, maar Jack is er klaar mee. ‘Ze zoeken het maar uit in Den Haag’“Ik ga Twitter zeker niet verlaten maar ik zal me niet meer uiten over politiek”, twittert Jack. “Dat maakt mij alleen maar kwaad en opstandig. Ze zoeken het maar uit met zijn allen in “Den Haag”. Ik ben klaar met al dat toneelspel van de dames en heren daar.” Eerder riep Jack bijvoorbeeld dat het hele land naar de ‘klote’ gaat vanwege gebrek aan leiding van uit Den Haag. Bekijk in de video’s hierboven en hieronder nog enkele pittige politieke uitingen van Jack van Gelder. Jack van Gelder trapt Mark en Hugo de grond in. Nou die begint ook wakker te worden. Beter laat dan nooit zal ik dan maar zeggen. Welcome to the club Jack ?? Jack van Gelder kicks Mark and Hugo into the ground. Well, she's starting to wake up too. Better late than never pic.twitter.com/TjT1dvyDKh— eatlovepray21 (@eatlovepray211) November 14, 2021 Goed gesproken Jack. Het is waanzin, miljarden worden er uit gegeven aan klimaat, excuses, een oorlog, onderzoeken (?fraude, ?gate) en wat al dan niet meer. @jackvangelder ?? pic.twitter.com/xWYOLG5i80— ?Simone Juffermans (@SimoneSays123) December 15, 2022 Jack van Gelder in HLF8 over aantijgingen grensoverschrijdend gedrag: "Misschien was het een misplaatste grap" Bekijk deze video » Zie: Jack van Gelder: 'Caroline van der Plas kan sowieso niet haar beloftes waarmaken' Bekijk deze video »
Entertainment :
Jack van Gelder stopt met politieke statements: zo ging Jack eerder los!
Vrijdag 9 juni 2023 om 12:03

Jack van Gelder in de video hierboven: 'Het hele land gaat naar de klote!'

Jack van Gelder heeft besloten om geen politiek getinte uitspraken meer te doen. De sport-presentator haalde de afgelopen jaren geregeld het nieuws met zijn uitspattingen richting politiek Den Haag, maar Jack is er klaar mee.

‘Ze zoeken het maar uit in Den Haag’
“Ik ga Twitter zeker niet verlaten maar ik zal me niet meer uiten over politiek”, twittert Jack. “Dat maakt mij alleen maar kwaad en opstandig. Ze zoeken het maar uit met zijn allen in “Den Haag”. Ik ben klaar met al dat toneelspel van de dames en heren daar.” Eerder riep Jack bijvoorbeeld dat het hele land naar de ‘klote’ gaat vanwege gebrek aan leiding van uit Den Haag.

Bekijk in de video’s hierboven en hieronder nog enkele pittige politieke uitingen van Jack van Gelder.

Actuele video's

Meer actuele video's