Jack van Gelder over Qatar: 'Je bent een soort van NSB'er' (HLF8)

Jack van Gelder over Qatar: 'Je bent een soort van NSB'er' (HLF8)

Maandag 31 oktober 2022 om 20:04

Bij HLF8 wordt Jack van Gelder gevraagt wat hij ervan vindt dat er mensen naar Qatar worden gestuurd om daar te influencen. Waarop Jack stellig zegt: "Je bent een soort van NSB'er. Je krijgt er geld voor en je moet propoganda maken, dus als iemand anders iets zegt wat niet mag, dan moet je dat meteen vastleggen."

NSB'ers voor alle dertig landen
"Dit gebeurt overigens niet alleen voor Nederland, dit gebeurt ook voor de andere dertig landen,"aldus Jack van Gelder. Nick Schilder: "Je bent een soort van 'usefull idiot."

Bekijk hieronder de video van HLF8

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Jack van Gelder</em> over Qatar: 'Je bent een soort van NSB'er' (<em>HLF8</em>) Bij HLF8 wordt Jack van Gelder gevraagt wat hij ervan vindt dat er mensen naar Qatar worden gestuurd om daar te influencen. Waarop Jack stellig zegt: "Je bent een soort van NSB'er. Je krijgt er geld voor en je moet propoganda maken, dus als iemand anders iets zegt wat niet mag, dan moet je dat meteen vastleggen." NSB'ers voor alle dertig landen"Dit gebeurt overigens niet alleen voor Nederland, dit gebeurt ook voor de andere dertig landen,"aldus Jack van Gelder. Nick Schilder: "Je bent een soort van 'usefull idiot." Bekijk hieronder de video van HLF8 Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's