Peter’s ex Nicol Kremers uit nieuwste seizoen Familie Gillis: massa is kassa geschrapt

Peter’s ex Nicol Kremers uit nieuwste seizoen Familie Gillis: massa is kassa geschrapt

Donderdag 6 juli 2023 om 09:17

Zien: is Nicol Kremers nu samen met Martijn uit Married At First Sight?!

Nicol Kremers heeft het voor elkaar gekregen om uit het huidige seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te worden geschrapt. De realityster deed onlangs aangifte omdat Peter haar meerdere keren zou hebben mishandeld en wil niet meer in de realityshow worden genoemd.

Lees verder onder de video.

Peter’s ex Nicol Kremers uit nieuwste seizoen <em>Familie Gillis: massa is kassa</em> geschrapt Zien: is Nicol Kremers nu samen met Martijn uit Married At First Sight?! Nicol Kremers heeft het voor elkaar gekregen om uit het huidige seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te worden geschrapt. De realityster deed onlangs aangifte omdat Peter haar meerdere keren zou hebben mishandeld en wil niet meer in de realityshow worden genoemd. Lees verder onder de video. Wel te zien in vorige seizoenenNicol heeft er naar eigen zeggen last van dat ze steeds weer wordt genoemd in de serie en haar steenrijke ex Peter weleens een rotopmerking over haar maakt. Daarom zijn er enkele aanpassingen gedaan in de reeds uitgezonden afleveringen van het tiende seizoen en Nicol wordt ook niet meer genoemd in afleveringen die de komende tijd bij SBS worden uitgezonden. In afleveringen van voorgaande seizoenen blijft Nicol wel zichtbaar op platformen van Talpa Network. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Advocaat over bizarre eis Nicol Kremers: 'Rechters zijn gevoelig voor haar verhaal' Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: Wendy masseert voeten van Peter Gillis Bekijk deze video » Valt Raymond Mens op Peter Gillis? 'Ik denk niet dat ik dat overleef' (video) Bekijk deze video »
TV :

Wel te zien in vorige seizoenen
Nicol heeft er naar eigen zeggen last van dat ze steeds weer wordt genoemd in de serie en haar steenrijke ex Peter weleens een rotopmerking over haar maakt. Daarom zijn er enkele aanpassingen gedaan in de reeds uitgezonden afleveringen van het tiende seizoen en Nicol wordt ook niet meer genoemd in afleveringen die de komende tijd bij SBS worden uitgezonden. In afleveringen van voorgaande seizoenen blijft Nicol wel zichtbaar op platformen van Talpa Network.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's