Nicol Kremers bang voor Peter Gillis: 'Hoop dat hij de straf krijgt die hij verdient'

Nicol Kremers bang voor Peter Gillis: 'Hoop dat hij de straf krijgt die hij verdient'

Dinsdag 20 juni 2023 om 22:30

Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling

Nicol Kremers is klaar om te getuigen tegen haar ex-partner Peter Gillis. Samen met haar advocaat heeft Nicol toch aangifte gedaan van mishandeling. Nicol doet nu haar verhaal. Ze vertelt hoe bang ze was van de zakenman en hoe vastberaden ze nu is om gerechtigheid te krijgen. Gilles is ondertussen nog steeds te zien op SBB6 met 'Massa is Kassa'.

<em>Nicol Kremers</em> bang voor <em>Peter Gillis</em>: 'Hoop dat hij de straf krijgt die hij verdient' Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling Nicol Kremers is klaar om te getuigen tegen haar ex-partner Peter Gillis. Samen met haar advocaat heeft Nicol toch aangifte gedaan van mishandeling. Nicol doet nu haar verhaal. Ze vertelt hoe bang ze was van de zakenman en hoe vastberaden ze nu is om gerechtigheid te krijgen. Gilles is ondertussen nog steeds te zien op SBB6 met 'Massa is Kassa'. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Peter Gillis reageert op aangifte Nicol Kremers, wegens mishandeling Bekijk deze video » Nicol Kremers verkeert in een verdrietige periode, doet aangifte tegen Peter Gillis Bekijk deze video » Pikante Nicol Kremers: 'Ik ga aan het werk' (video) Bekijk deze video » Massa is Kassa: Nicol Kremers na Instagramblock ook van vakantieparken Peter Gillis verwijderd Bekijk deze video » PANIEK: Nicol Kremers is verwijderd van Instagram, waarom? (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: gezinsuitbreiding voor Nicol Kremers Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis koopt superluxe penthouse om in te genieten met Wendy (video) Bekijk deze video » Peter Gillis de gevangenis in? Nicol doet aangifte van tientallen mishandelingen Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicol Kremers bang voor Peter Gillis: 'Hoop dat hij de straf krijgt die hij verdient'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's