Bekijk de trailer van de serie One Piece: vanaf 31 augustus te zien op Netflix

Bekijk de trailer van de serie One Piece: vanaf 31 augustus te zien op Netflix

Bekijk de trailer van de serie <em>One Piece</em>: vanaf 31 augustus te zien op Netflix 24 mei was de release van de live-action film The Little Mermaid. In het fragment hierboven heeft Shownieuws het over de Disneyfilm. We kunnen nu ook de live-action verwachten van de anime serie One Piece. Bekijk de trailer hieronder. Recensie: in The Little Mermaid zwemt de prachtige Halle Bailey je hart in Grand LineIn de trailer zien we niet alleen de vertrouwde gezichten van de Straw Hat Pirates. Ook zien we al enkele iconische momenten zoals Luffy (Iñaki Godoy) die Nami (Emily Rudd) zijn hoed geeft en Zoro (Mackenyu Maeda) die vecht tegen Captain Mihawk (Steven Ward). Het belooft een avontuurlijke reis te worden naar de Grand Line. De anime serie One Piece zal vanaf 31 augustus te zien zijn op Netflix.
Film :
Zondag 23 juli 2023 om 12:47

24 mei was de release van de live-action film The Little Mermaid. In het fragment hierboven heeft Shownieuws het over de Disneyfilm. We kunnen nu ook de live-action verwachten van de anime serie One Piece. Bekijk de trailer hieronder.

Recensie: in The Little Mermaid zwemt de prachtige Halle Bailey je hart in

Grand Line
In de trailer zien we niet alleen de vertrouwde gezichten van de Straw Hat Pirates. Ook zien we al enkele iconische momenten zoals Luffy (Iñaki Godoy) die Nami (Emily Rudd) zijn hoed geeft en Zoro (Mackenyu Maeda) die vecht tegen Captain Mihawk (Steven Ward). Het belooft een avontuurlijke reis te worden naar de Grand Line.

De anime serie One Piece zal vanaf 31 augustus te zien zijn op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's