Een Jaar Van Je Leven: is Erik een beetje preuts bij het omkleden?

Een Jaar Van Je Leven: is Erik een beetje preuts bij het omkleden?

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: is Erik een beetje preuts bij het omkleden? Zie boven een fragment uit Shownieuws over de opvolger van Een Jaar Van Je Leven, De Bondgenoten dat vanaf het najaar op SBS6 te zien zal zijn Voordat Erik in Een Jaar Van Je Leven aan het 'buikschuiven' begint, gaat hij zich omkleden. Dat doet hij op geheel eigen wijze. Is Erik een beetje preuts? Bekijk de beelden uit Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven-Erik vindt handtasjes ouderwets: "Dat kan echt niet meer" Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven gemist? Overgebleven kandidaten komen tot verrassende inzichten Bekijk deze video » Bern eet een hete peper in Een Jaar Van Je Leven: "Dat was geen succes" Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 8 augustus 2023 om 15:00

Zie boven een fragment uit Shownieuws over de opvolger van Een Jaar Van Je Leven, De Bondgenoten dat vanaf het najaar op SBS6 te zien zal zijn

Voordat Erik in Een Jaar Van Je Leven aan het 'buikschuiven' begint, gaat hij zich omkleden. Dat doet hij op geheel eigen wijze. Is Erik een beetje preuts? Bekijk de beelden uit Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's