Erica Meiland doet bijzondere uitspraak op verjaardag: 'Wilde niets hebben'

Erica Meiland doet bijzondere uitspraak op verjaardag: 'Wilde niets hebben'

Woensdag 6 september 2023 om 21:55

Vandaag in Noordwijk is er niet alleen een verfrissend zeebriesje om van te genieten, maar wordt er ook stilgestaan bij de zestigste verjaardag van niemand minder dan Erica Meiland! De beroemdste televisiemoeder van Talpa viert deze mijlpaal en is opgetogen dat alles op haar leeftijd nog steeds zo goed gaat, zelfs terwijl ze op haar verjaardag hard aan het werk is in hun pension.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Erica Meiland</em> doet bijzondere uitspraak op <em>verjaardag</em>: 'Wilde niets hebben' Vandaag in Noordwijk is er niet alleen een verfrissend zeebriesje om van te genieten, maar wordt er ook stilgestaan bij de zestigste verjaardag van niemand minder dan Erica Meiland! De beroemdste televisiemoeder van Talpa viert deze mijlpaal en is opgetogen dat alles op haar leeftijd nog steeds zo goed gaat, zelfs terwijl ze op haar verjaardag hard aan het werk is in hun pension. Tekst gaat verder onder de video. Geen cadeausErica vertelt dat ze geen cadeaus wil op haar verjaardag. Gelukkig heeft Martien hier een stokje voorgestoken. "Ik heb gezorgd dat er bij het ontbijt een grote taart van marsepein was", vertelt hij aan Aran Bade. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Erica Meiland doet bijzondere uitspraak op verjaardag: 'Wilde niets hebben'

Geen cadeaus
Erica vertelt dat ze geen cadeaus wil op haar verjaardag. Gelukkig heeft Martien hier een stokje voorgestoken. "Ik heb gezorgd dat er bij het ontbijt een grote taart van marsepein was", vertelt hij aan Aran Bade.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's