Chateau Meiland: moet de opgezette Bommel als pronkstuk in Code Rosé staan?

Chateau Meiland: moet de opgezette Bommel als pronkstuk in Code Rosé staan?

Bommel, de oude hond van de Meilandjes, is al enige tijd geleden opgezet en staat momenteel in de slaapkamer van de kleinkinderen, bij Martien en Erica thuis. 'Zullen we hem niet hier (in Code Rosé, red.) zetten, als pronkstuk?', oppert Maxime.

Wat vindt Erica?
Martien lijkt voorzichtig enthousiast en zegt niet direct nee maar: 'Het is wel een beslissing die mama moet nemen.' Op naar Erica dus. Wat zij van het bijzondere plan vindt zie je hieronder, in het fragment van Chateau Meiland.

Chateau Meiland: moet de opgezette <em>Bommel</em> als pronkstuk in Code Rosé staan? Bommel, de oude hond van de Meilandjes, is al enige tijd geleden opgezet en staat momenteel in de slaapkamer van de kleinkinderen, bij Martien en Erica thuis. 'Zullen we hem niet hier (in Code Rosé, red.) zetten, als pronkstuk?', oppert Maxime. Wat vindt Erica?Martien lijkt voorzichtig enthousiast en zegt niet direct nee maar: 'Het is wel een beslissing die mama moet nemen.' Op naar Erica dus. Wat zij van het bijzondere plan vindt zie je hieronder, in het fragment van Chateau Meiland. Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug! Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien is de troep helemaal zat, 'Ik ga naar huis' Bekijk deze video » URK!: Jan vertelt Greetje dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Wil Wijjo nou aan zijn duim zuigen!?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug!

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV