Video: Jan Dulles en Caroline trouwen op verjaardag overleden dochtertje Donna

Video: Jan Dulles en Caroline trouwen op verjaardag overleden dochtertje Donna

Woensdag 13 september 2023 om 21:15

Vandaag klonken de huwelijksklokken in Volendam, want Jan Dulles trad in het huwelijk met zijn geliefde Caroline. Nick en Simon, samen met de andere leden van de 3J's, waren aanwezig bij de plechtigheid in het stadhuis van Edam.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jan Dulles</em> en <em>Caroline</em> trouwen op verjaardag overleden <em>dochtertje Donna</em> Vandaag klonken de huwelijksklokken in Volendam, want Jan Dulles trad in het huwelijk met zijn geliefde Caroline. Nick en Simon, samen met de andere leden van de 3J's, waren aanwezig bij de plechtigheid in het stadhuis van Edam. Tekst gaat verder onder de video. Emotionele dagEen extra bijzonder en emotioneel detail, Jan en Caroline gaven elkaar het jawoord op de dag die de verjaardag zou zijn geweest van hun overleden dochtertje Donna. Voor Jan en Caroline is hun huwelijk 'onlosmakelijk verbonden' met de herinnering aan hun overleden dochtertje. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Jan Dulles en Caroline trouwen op verjaardag overleden dochtertje Donna

Emotionele dag
Een extra bijzonder en emotioneel detail, Jan en Caroline gaven elkaar het jawoord op de dag die de verjaardag zou zijn geweest van hun overleden dochtertje Donna. Voor Jan en Caroline is hun huwelijk 'onlosmakelijk verbonden' met de herinnering aan hun overleden dochtertje.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's