Holland's Got Talent: juryleden in twijfel door rollerskate-act (video)

Holland's Got Talent: juryleden in twijfel door rollerskate-act (video)

Vrijdag 22 september 2023 om 23:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

De groep Head Over Wheels wil aan het publiek laten zien hoe leuk skaten is en hoeveel plezier de groep heeft. De kleurrijk geklede skaters laten de jury lachen met hun aanstekelijke optreden. Maar is het ook genoeg voor een plek in de volgende ronde?

<em>Holland's Got Talent</em>: juryleden in twijfel door rollerskate-act (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. De groep Head Over Wheels wil aan het publiek laten zien hoe leuk skaten is en hoeveel plezier de groep heeft. De kleurrijk geklede skaters laten de jury lachen met hun aanstekelijke optreden. Maar is het ook genoeg voor een plek in de volgende ronde? Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: juryleden in twijfel door rollerskate-act (video)

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's