B&B Vol Liefde-fans opgelet: Astrid en Harmjan delen belangrijke update over bruiloft

B&B Vol Liefde-fans opgelet: Astrid en Harmjan delen belangrijke update over bruiloft

Woensdag 4 oktober 2023 om 21:24

B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Astrid en Harmjan, bekend van B&B Vol Liefde, zijn al sinds oktober vorig jaar verloofd. De twee tortelduifjes zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor hun bruiloft. Op Instagram hebben ze de eerste beelden van hun bruidstaart gedeeld.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>-fans opgelet: <em>Astrid en Harmjan</em> delen belangrijke update over <em>bruiloft</em> B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Astrid en Harmjan, bekend van B&B Vol Liefde, zijn al sinds oktober vorig jaar verloofd. De twee tortelduifjes zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor hun bruiloft. Op Instagram hebben ze de eerste beelden van hun bruidstaart gedeeld. Tekst gaat verder onder de video. Astrid & HarmjanHet grote feest staat gepland voor dit najaar. Op de B&B van Astrid leek het aanvankelijk niet te klikken, want ze gaf toe dat ze 'geen ruimte in haar hart had' voor een man. Toch was de verrassing groot in de laatste aflevering van het programma toen bleek dat ze contact had gehouden met Harmjan, die inmiddels was teruggekeerd naar Nederland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol Liefde-fans opgelet: Astrid en Harmjan delen belangrijke update over bruiloft

Astrid & Harmjan
Het grote feest staat gepland voor dit najaar. Op de B&B van Astrid leek het aanvankelijk niet te klikken, want ze gaf toe dat ze 'geen ruimte in haar hart had' voor een man. Toch was de verrassing groot in de laatste aflevering van het programma toen bleek dat ze contact had gehouden met Harmjan, die inmiddels was teruggekeerd naar Nederland.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's