Video: Claudia uit B&B Vol Liefde zoenend gefotografeerd met nieuwe liefde Walter

Video: Claudia uit B&B Vol Liefde zoenend gefotografeerd met nieuwe liefde Walter

Vrijdag 22 september 2023 om 16:26

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Waar sommigen van Walters logees niet te spreken waren over zijn nieuwe vriendin, is Claudia juist blij. Dankzij B&B Vol Liefde heeft ze zowel een goede vriend als vriendin erbij gekregen: Walter en Annemiek.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Claudia</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> zoenend gefotografeerd met nieuwe liefde <em>Walter</em> B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Waar sommigen van Walters logees niet te spreken waren over zijn nieuwe vriendin, is Claudia juist blij. Dankzij B&B Vol Liefde heeft ze zowel een goede vriend als vriendin erbij gekregen: Walter en Annemiek. Tekst gaat verder onder de video. Klik met vriendinClaudia vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat ze direct een klik had met Annemiek, de nieuwe vriendin van Walter. 'Ik had gelijk ook een klik met haar. We hebben samen heel veel dingen gedeeld, ook met z'n vieren. Het was gewoon heel fijn', aldus Claudia. Ze zijn zelfs zoenend gefotografeerd... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Claudia uit B&B Vol Liefde zoenend gefotografeerd met nieuwe liefde Walter

Klik met vriendin
Claudia vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat ze direct een klik had met Annemiek, de nieuwe vriendin van Walter. 'Ik had gelijk ook een klik met haar. We hebben samen heel veel dingen gedeeld, ook met z'n vieren. Het was gewoon heel fijn', aldus Claudia. Ze zijn zelfs zoenend gefotografeerd...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's