Heerenveen-aanvaller Patrik Wålemark schaamt zich kapot na wisselblunder: 'Holy shit!'

Heerenveen-aanvaller Patrik Wålemark schaamt zich kapot na wisselblunder: 'Holy shit!'

Heerenveen-aanvaller <em>Patrik Wålemark</em> schaamt zich kapot na <em>wisselblunder</em>: 'Holy shit!' Op zaterdagavond stond SC Heerenveen-aanvaller Patrik Wålemark met een blos op zijn gezicht toen ESPN hem vroeg naar een opmerkelijk moment. Na zijn wissel in ht duel tegen NEC Nijmegen liep de buitenspeler niet naar de bank van zijn eigen club, maar naar die van de tegenstander. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl) 'Holy shit''Holy shit', reageert de Zweed wanneer hij de beelden bij ESPN ziet. "Dit is erg, oh my days! Ik was moe. Ik realiseerde het me te laat. Zulke dingen gebeuren, maar het zal niet nog eens voorkomen." Wålemark opende de score voor de Friezen na slechts zes minuten spelen. Hij werd een uur later gewisseld. Bekijk het interview van ESPN met SC Heerenveen-aanvaller Patrik Wålemark hierboven. Bekijk ook Veronica Offside gemist? Tom Staal op bezoek in bij feest in Heerenveen (video) Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - sc Heerenveen (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zondag 8 oktober 2023 om 13:29

Op zaterdagavond stond SC Heerenveen-aanvaller Patrik Wålemark met een blos op zijn gezicht toen ESPN hem vroeg naar een opmerkelijk moment. Na zijn wissel in ht duel tegen NEC Nijmegen liep de buitenspeler niet naar de bank van zijn eigen club, maar naar die van de tegenstander.

Tekst gaat verder onder de video.

'Holy shit'
'Holy shit', reageert de Zweed wanneer hij de beelden bij ESPN ziet. "Dit is erg, oh my days! Ik was moe. Ik realiseerde het me te laat. Zulke dingen gebeuren, maar het zal niet nog eens voorkomen." Wålemark opende de score voor de Friezen na slechts zes minuten spelen. Hij werd een uur later gewisseld.

Bekijk het interview van ESPN met SC Heerenveen-aanvaller Patrik Wålemark hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's