Samenvatting PSV - NEC (Eredivisie)

Samenvatting PSV - NEC (Eredivisie)

Samenvatting <em>PSV - NEC</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten PSV - NEC Samenvatting PSV - NEC (Eredivisie) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en NEC in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PSV - NEC PSV en NEC spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Joey Kooij. Lees hier waar je de wedstrijd PSV - NEC op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting RKC Waalwijk - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video » Opstelling PSVBenitez; Dest, Bella-Kotchap, Ramalho, Van Aanholt; Veerman, Schouten, Sairabi; Bakayoko, L. de Jong, Lang. Opstelling NECCillessen; Pereira, Ross, Verdonk, Baas; Proper, Mattsson, Schöne; Gonzalez, Ogawa, Hansen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en NEC in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting PSV - NEC (Eredivisie)
Saturday 16 September 2023 om 20:00

Goals en hoogtepunten PSV - NEC

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en NEC in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PSV - NEC

PSV en NEC spelen in de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Joey Kooij.

Lees hier waar je de wedstrijd PSV - NEC op tv kunt kijken.

Opstelling PSV
Benitez; Dest, Bella-Kotchap, Ramalho, Van Aanholt; Veerman, Schouten, Sairabi; Bakayoko, L. de Jong, Lang.

Opstelling NEC
Cillessen; Pereira, Ross, Verdonk, Baas; Proper, Mattsson, Schöne; Gonzalez, Ogawa, Hansen.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en NEC in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's