Vanavond de nieuwe Sylvia Geersen in Het Perfecte Plaatje: "Blijf gewoon staan"

Vanavond de nieuwe Sylvia Geersen in Het Perfecte Plaatje: "Blijf gewoon staan"

Woensdag 18 oktober 2023 om 16:23

Vanavond in Het Perfecte Plaatje is Sylvia Geersen een heel nieuw persoon. Tijdens een shoot is ze gewoon helemaal zen. Voor haar geen op-en-neer geren en gedoe meer. "Blijf gewoon staan en klik", aldus een relaxte Sylvia.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder.

Vanavond de nieuwe <em>Sylvia Geersen</em> in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Blijf gewoon staan&quot; Vanavond in Het Perfecte Plaatje is Sylvia Geersen een heel nieuw persoon. Tijdens een shoot is ze gewoon helemaal zen. Voor haar geen op-en-neer geren en gedoe meer. "Blijf gewoon staan en klik", aldus een relaxte Sylvia. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Frans Duijts in Het Perfecte Plaatje over zwarte rook in vakantiehuis: "Het ging gewoon echt mis" Bekijk deze video » Vanavond in Het Perfecte Plaatje benadrukt Henry Schut niet getrouwd te zijn Bekijk deze video » Zien: de winnende foto van Quinty en alle boudoirfoto's uit Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Vanavond de nieuwe Sylvia Geersen in Het Perfecte Plaatje: "Blijf gewoon staan"

Het Perfecte Plaatje is wekelijks op woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's