Rob Goossens geschokt door BOOS-aflevering Tim Hofman: 'Word ik bang van' (video)

Rob Goossens geschokt door BOOS-aflevering Tim Hofman: 'Word ik bang van' (video)

Donderdag 19 oktober 2023 om 21:38

Rob Goossens geschokt door <em>BOOS</em>-aflevering Tim Hofman: 'Word ik bang van' (video) Donderdagmiddag is de nieuwe aflevering van #BOOS online verschenen. Daarin vertelt Tim Hofman aan de hand van een uitgebreide reconstructie, meer over de man die op 6 september aan de balie van het BNNVARA-pand verscheen. Zijn plan: Tim Hofman vermoorden met een geweer. SchokRob Goossens bespreekt in RTL Boulevard de uitzending van #BOOS. Hij zegt geschokt te zijn: "Ik krijg er een naar gevoel van, ik word er bang van." Je kan de hele uitzending van #BOOS terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Rijk Hofman grapt om de moorddreiging op broer Tim Hofman Bekijk deze video » Bekijk hele aflevering BOOS over verdachte die Tim Hofman wilde vermoorden Bekijk deze video » Johan Derksen fileert Tim Hofman: 'Opgeblazen ego' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens geschokt door BOOS-aflevering Tim Hofman: 'Word ik bang van' (video)

Donderdagmiddag is de nieuwe aflevering van #BOOS online verschenen. Daarin vertelt Tim Hofman aan de hand van een uitgebreide reconstructie, meer over de man die op 6 september aan de balie van het BNNVARA-pand verscheen. Zijn plan: Tim Hofman vermoorden met een geweer.

Schok
Rob Goossens bespreekt in RTL Boulevard de uitzending van #BOOS. Hij zegt geschokt te zijn: "Ik krijg er een naar gevoel van, ik word er bang van."

Je kan de hele uitzending van #BOOS terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's