Bekijk hele aflevering BOOS over verdachte die Tim Hofman wilde vermoorden

Bekijk hele aflevering BOOS over verdachte die Tim Hofman wilde vermoorden

Bekijk hele aflevering <em>BOOS</em> over verdachte die <em>Tim Hofman</em> wilde <em>vermoorden</em> Het nieuwe seizoen van Tim Hofman's onlineserie Boos ging donderdag van start met een aflevering over het incident van vorige maand, waarbij een gewapende man het BNNVara-gebouw betrad met de intentie om de presentator te doden. Tekst gaat verder onder de video. Over de man die kwam om Tim te doden | S10E01 Mes en vuurwapenDe 41-jarige man onthulde zijn intentie aan de receptionist, die meteen de politie belde. Hoewel zijn aanpak niet erg doordacht was voor iemand die daadwerkelijk schade wilde toebrengen, onderstreept het feit dat hij een mes en een vuurwapen bij zich had de ernst van de dreiging. Bekijk de video's van BOOS en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook BN'ers reageren op moorddreiging Tim Hofman: "Hij maakt vijanden" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Rijk Hofman grapt om de moorddreiging op broer Tim Hofman Bekijk deze video »
Viral :
Bekijk hele aflevering BOOS over verdachte die Tim Hofman wilde vermoorden
Donderdag 19 oktober 2023 om 16:44

Het nieuwe seizoen van Tim Hofman's onlineserie Boos ging donderdag van start met een aflevering over het incident van vorige maand, waarbij een gewapende man het BNNVara-gebouw betrad met de intentie om de presentator te doden.

Tekst gaat verder onder de video.

Mes en vuurwapen
De 41-jarige man onthulde zijn intentie aan de receptionist, die meteen de politie belde. Hoewel zijn aanpak niet erg doordacht was voor iemand die daadwerkelijk schade wilde toebrengen, onderstreept het feit dat hij een mes en een vuurwapen bij zich had de ernst van de dreiging.

Bekijk de video's van BOOS en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's