Kijkcijfers afgelopen weekend: 'Hotel Hollandia en Ranking the talent scoren slecht'

Kijkcijfers afgelopen weekend: 'Hotel Hollandia en Ranking the talent scoren slecht'

Maandag 6 november 2023 om 09:33

Zaterdagavondsuccessen op tv zijn de laatste tijd vrij zeldzaam: de kijker wordt niet echt enthousiast van de amusementshows die ze momenteel voorgeschoteld krijgen. Tina Nijkamp volgt die trend uiteraard op de voet en vertelt aan Shownieuws: 'Hotel Hollandia van Paul de Leeuw is eigenlijk gigantisch geflopt en ook het nieuwe programma van Johnny de Mol, Ranking the talent, startte heel laag.'

Even tot hier begint weer
Ook RTL wist afgelopen weekend het miljoen niet te halen met Oh, wat een jaar! en The Jump. Dat zou volgens Nijkamp ook kunnen komen doordat Rico Verhoeven in de ring stond. Maar... er gloort hoop: 'Ik denk dat vanaf volgende week de kijkcijfers veel hoger zullen zijn. Dan beginnen Sterren op het doek en Even tot hier weer', aldus de kijkcijferkenner.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Kijkcijfers afgelopen weekend: '<em>Hotel Hollandia</em> en Ranking the talent scoren slecht' Zaterdagavondsuccessen op tv zijn de laatste tijd vrij zeldzaam: de kijker wordt niet echt enthousiast van de amusementshows die ze momenteel voorgeschoteld krijgen. Tina Nijkamp volgt die trend uiteraard op de voet en vertelt aan Shownieuws: 'Hotel Hollandia van Paul de Leeuw is eigenlijk gigantisch geflopt en ook het nieuwe programma van Johnny de Mol, Ranking the talent, startte heel laag.' Even tot hier begint weerOok RTL wist afgelopen weekend het miljoen niet te halen met Oh, wat een jaar! en The Jump. Dat zou volgens Nijkamp ook kunnen komen doordat Rico Verhoeven in de ring stond. Maar... er gloort hoop: 'Ik denk dat vanaf volgende week de kijkcijfers veel hoger zullen zijn. Dan beginnen Sterren op het doek en Even tot hier weer', aldus de kijkcijferkenner. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook De Verkiezingen het Debat: wat gaat NSC concreet doen voor mensen die met moeite rondkomen? (video) Bekijk deze video » Lenny Kuhr bij Shownieuws: 'Zo was het in Israël' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's