LLDL: Pokémon-fanaat vertelt over zijn jacht op Pokémons: "De politie kwam"

LLDL: Pokémon-fanaat vertelt over zijn jacht op Pokémons: "De politie kwam"

<em>LLDL</em>: Pokémon-fanaat vertelt over zijn jacht op Pokémons: &quot;De politie kwam&quot; In Lang Leve de Liefde horen we vanavond een verhaal van een Pokémon-fanaat. Zelfs na zijn werk gaat hij 's avonds laat op zoek naar Pokémons. Met maar liefst vier telefoons zoekt de man naar de beestjes. Zijn date luistert verbaasd naar zijn hobby. Zelfs de politie kwam ter zake in zijn verhaal. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Anna en Sven ervaren bijzondere bodymassage in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Romantiek in Lang Leve de Liefde: wil Jens knuffelen met Rachel? (video) Bekijk deze video »
Dinsdag 7 november 2023 om 10:51

In Lang Leve de Liefde horen we vanavond een verhaal van een Pokémon-fanaat. Zelfs na zijn werk gaat hij 's avonds laat op zoek naar Pokémons. Met maar liefst vier telefoons zoekt de man naar de beestjes. Zijn date luistert verbaasd naar zijn hobby. Zelfs de politie kwam ter zake in zijn verhaal. Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's