Romantiek in Lang Leve de Liefde: wil Jens knuffelen met Rachel? (video)

Romantiek in Lang Leve de Liefde: wil Jens knuffelen met Rachel? (video)

Vrijdag 3 november 2023 om 18:43

Opbloeiende liefde in Lang Leve de Liefde tussen Jens en Rachel! Zou dit een match kunnen zijn?

Romantiek in <em>Lang Leve de Liefde</em>: wil Jens knuffelen met Rachel? (video) Opbloeiende liefde in Lang Leve de Liefde tussen Jens en Rachel! Zou dit een match kunnen zijn? KnuffelenJens en Rachel zijn aan het schieten in de tuin van de Lang Leve de Liefde-villa maar Rachel is afgeleid omdat ze wat vragen heeft voor Jens. Vind Jens het fijn om te knuffelen? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Anna en Sven ervaren bijzondere bodymassage in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Video: Sven en Anna gaan 'samen landen' in Lang Leve De Liefde-villa Bekijk deze video » Gert-Jan in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil geen kus, voel geen fysieke aantrekkingskracht' Bekijk deze video »
TV :

Knuffelen
Jens en Rachel zijn aan het schieten in de tuin van de Lang Leve de Liefde-villa maar Rachel is afgeleid omdat ze wat vragen heeft voor Jens. Vind Jens het fijn om te knuffelen?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's