Loes Haverkort geëmotioneerd door heftige foto's van dragqueen in Het Perfecte Plaatje

Loes Haverkort geëmotioneerd door heftige foto's van dragqueen in Het Perfecte Plaatje

<em>Loes Haverkort</em> geëmotioneerd door heftige foto's van <em>dragqueen</em> in <em>Het Perfecte Plaatje</em> In Het Perfecte Plaatje moeten de kandidaten een 'morning after' foto maken. Loes Haverkort kiest daarvoor een andere insteek dan iemand die iets te diep in het glaasje heeft gekeken waarvan de gevolgen gefotografeerd moeten worden. DragqueenLoes wil in plaats daarvan een foto van een in elkaar geslagen dragqueen in een steegje maken. Zij raakt zelf behoorlijk geëmotioneerd door de heftige foto's. Het zijn dan ook impactvolle foto's met een persoonlijk verhaal erachter. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: Frans Duijts moet zijn angst voor clowns overwinnen (video) Bekijk deze video » Afvaller Anna Drijver over wedstrijdelement in Het Perfecte Plaatje: 'Ging ik heel slecht op' Bekijk deze video » Hilarisch! Dikke Dennis in Het Perfecte Plaatje uit de kleren: Niek Roozen komt niet meer bij Bekijk deze video »
TV :
Loes Haverkort geëmotioneerd door heftige foto's van dragqueen in Het Perfecte Plaatje
Donderdag 9 november 2023 om 09:02

In Het Perfecte Plaatje moeten de kandidaten een 'morning after' foto maken. Loes Haverkort kiest daarvoor een andere insteek dan iemand die iets te diep in het glaasje heeft gekeken waarvan de gevolgen gefotografeerd moeten worden.

Dragqueen
Loes wil in plaats daarvan een foto van een in elkaar geslagen dragqueen in een steegje maken. Zij raakt zelf behoorlijk geëmotioneerd door de heftige foto's. Het zijn dan ook impactvolle foto's met een persoonlijk verhaal erachter.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's