Video: emotionele Loes Haverkort gaat volledig uit de kleren in Het Perfecte Plaatje

Video: emotionele Loes Haverkort gaat volledig uit de kleren in Het Perfecte Plaatje

Donderdag 19 oktober 2023 om 13:33

Actrice Loes Haverkort maakte woensdagavond indruk in Het Perfecte Plaatje door zich kwetsbaar vast te leggen voor een opdracht over dierenleed. Ze ontving een uitzonderlijk hoge beoordeling van de jury voor haar inzet.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: emotionele <em>Loes Haverkort</em> gaat volledig uit de kleren in <em>Het Perfecte Plaatje</em> Actrice Loes Haverkort maakte woensdagavond indruk in Het Perfecte Plaatje door zich kwetsbaar vast te leggen voor een opdracht over dierenleed. Ze ontving een uitzonderlijk hoge beoordeling van de jury voor haar inzet. Tekst gaat verder onder de video. Emotionele fotoshootDe opdracht voor deze fotoshoot is zeer emotioneel geladen, en Loes heeft moeite om haar gevoelens in bedwang te houden. Ze streeft naar het perfecte, kwetsbare beeld en hoopt 'de hopeloosheid van een lichaam' op treffende wijze vast te leggen. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: de winnende foto van Quinty en alle boudoirfoto's uit Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Vanavond de nieuwe Sylvia Geersen in Het Perfecte Plaatje: "Blijf gewoon staan" Bekijk deze video »
TV :
Video: emotionele Loes Haverkort gaat volledig uit de kleren in Het Perfecte Plaatje

Emotionele fotoshoot
De opdracht voor deze fotoshoot is zeer emotioneel geladen, en Loes heeft moeite om haar gevoelens in bedwang te houden. Ze streeft naar het perfecte, kwetsbare beeld en hoopt 'de hopeloosheid van een lichaam' op treffende wijze vast te leggen.

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's