Nadège bezoekt De Meilandjes: "Wat een toneel", "Ja, ja vriendin? Huichelaars" (video)

Nadège bezoekt De Meilandjes: "Wat een toneel", "Ja, ja vriendin? Huichelaars" (video)

Nadège bezoekt <em>De Meilandjes</em>: &quot;Wat een toneel&quot;, &quot;Ja, ja vriendin? Huichelaars&quot; (video) Vanavond, maandag 13 november, zien we Nadège voorbijkomen in Chateau Meiland. De Franse huishoudster komt logeren bij de Meilandjes en ze geniet enorm. Martien en Maxime Meiland delen alvast een fragment en de reacties stromen binnen. Onder de video lezen we dat de Chateau Meiland-kijkers niet kunnen wachten op deze aflevering. Lees een aantal reacties hieronder. "Huichelaars""Heerlijk dat enthousiasme van Nadege. Doet goed om dat te zien", schrijft iemand. Een ander schrijft: "Ooohh!! fijn om haar weer te zien in de serie! Nu al zin in!" Ook zijn er personen die de Meilandjes schijnheilig vinden: "Wat een toneel" en "Ja Ja vriendin??Huichelaars die familie Meiland. Bah." Bekijk het fragment hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) Bekijk ook Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Nadège logeert bij de Meilandjes Bekijk deze video »
Maandag 13 november 2023 om 15:07

Vanavond, maandag 13 november, zien we Nadège voorbijkomen in Chateau Meiland. De Franse huishoudster komt logeren bij de Meilandjes en ze geniet enorm. Martien en Maxime Meiland delen alvast een fragment en de reacties stromen binnen. Onder de video lezen we dat de Chateau Meiland-kijkers niet kunnen wachten op deze aflevering. Lees een aantal reacties hieronder.

"Huichelaars"
"Heerlijk dat enthousiasme van Nadege. Doet goed om dat te zien", schrijft iemand. Een ander schrijft: "Ooohh!! fijn om haar weer te zien in de serie! Nu al zin in!" Ook zijn er personen die de Meilandjes schijnheilig vinden: "Wat een toneel" en "Ja Ja vriendin??Huichelaars die familie Meiland. Bah." Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's