Maandag in Chateau Meiland: Nadège logeert bij de Meilandjes

Maandag in Chateau Meiland: Nadège logeert bij de Meilandjes

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Nadège logeert bij de Meilandjes Lees ook: Nadège bezoekt De Meilandjes: "Wat een toneel" De familie Meiland is weer herenigd met Nadège. In de aflevering van vanavond zien hoe de Franse huishoudster geniet van Nederland. Martien geniet enorm omdat zij zo aan het genieten is. Bekijk de leuke beelden met Nadège hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) Bekijk ook Robert ten Brink bij Martien Meiland aan de deur: "Jeetjemina, ik schrik me dood" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Een nieuw programma voor de familie Meiland, Chateau Meiland VIPS! Bekijk deze video » Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland Bekijk deze video »
Maandag 13 november 2023 om 14:25

Lees ook: Nadège bezoekt De Meilandjes: "Wat een toneel"

De familie Meiland is weer herenigd met Nadège. In de aflevering van vanavond zien hoe de Franse huishoudster geniet van Nederland. Martien geniet enorm omdat zij zo aan het genieten is. Bekijk de leuke beelden met Nadège hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's