Hilarische Lucky TV: fractievoorzitters pesten Wilders, Caroline van der Plas is 'zeiknat' (video)

Hilarische Lucky TV: fractievoorzitters pesten Wilders, Caroline van der Plas is 'zeiknat' (video)

Zaterdag 25 november 2023 om 13:09

Net als in 2021 maakte Sander van der Pavert van Lucky TV een hilarische video over de nieuw verkozen fractievoorzitters die samenkwamen na de Tweede Kamerverkiezingen. Aan bod komt: pestende fractievoorzitters, een scheldende Dilan Yeşilgöz, 'ome' Frans Timmermans en een 'zeiknatte' Caroline van der Plas. Bekijk de video hieronder.

Lucky TV
Ondanks dat de fractievoorzitters-bijeenkomst-video van Lucky TV nog maar één keer eerder werd gemaakt, voel je aan alles dat dit een nieuwe traditie wordt. Niet alleen is het een voortborduring op de toch wat ongemakkelijke ontmoetingen tussen politiek leiders, maar ook een fijne relativering van de verkiezingsuitslag. Dat was dit jaar meer nodig dan ooit, met de verkiezingswinst van de extreemrechtse PVV.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Hilarische <em>Lucky TV</em>: fractievoorzitters pesten Wilders, Caroline van der Plas is 'zeiknat' (video) Net als in 2021 maakte Sander van der Pavert van Lucky TV een hilarische video over de nieuw verkozen fractievoorzitters die samenkwamen na de Tweede Kamerverkiezingen. Aan bod komt: pestende fractievoorzitters, een scheldende Dilan Yeşilgöz, 'ome' Frans Timmermans en een 'zeiknatte' Caroline van der Plas. Bekijk de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Politiek Nederland (@politieknederland) Lucky TVOndanks dat de fractievoorzitters-bijeenkomst-video van Lucky TV nog maar één keer eerder werd gemaakt, voel je aan alles dat dit een nieuwe traditie wordt. Niet alleen is het een voortborduring op de toch wat ongemakkelijke ontmoetingen tussen politiek leiders, maar ook een fijne relativering van de verkiezingsuitslag. Dat was dit jaar meer nodig dan ooit, met de verkiezingswinst van de extreemrechtse PVV. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Hilarische Lucky TV: 'Mark Rutte sms'te complimenten aan zichzelf' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Hilarische Lucky TV: fractievoorzitters pesten Wilders, Caroline van der Plas is 'zeiknat' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's